FAAS PrintMedia Oranjestraat 13, Schiedam info@faasprintmedia.nl +31 0 623531774
zandstraalfolie
zandstraalfolie
zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een raamfolie met een zandstraal effect. Het is een perfecte privacy folie, daarom wordt juist dit raamfolie vaak gebruikt bij ziekenhuizen, bedrijven, tandarts -en dokterspraktijken. Gezandstraald glasfolie geeft een stijlvolle en ietwat chique uitstraling. Je ziet het daarom ook steeds vaker bij particuliere woningen op de ramen van de voordeur en op het raam aan de voorzijde van het huis.   

FAAS Printmedia is dé specialist in het plaatsen van zandstraalfolie, kleurenfolie, gebouwraamfolie en autoraamfolie en levert zandstraalfolie van hoge kwaliteit en wordt voor u op maat gemaakt.

Ook voor zonwerende folie of kleurenfolie kunt u prima bij ons terecht. Onze raamfolies zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en opvallend.

Wij bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zo weet u zeker dat u een unieke en opvallende raamfolie hebt die past bij uw winkel of bedrijf.

Onze zandstraalfolie is perfect voor het creëren van een elegante en subtiele uitstraling. Onze kleurenfolie is een stijlvolle en opvallende toevoeging aan uw winkel of bedrijfspand en onze zonwerende folie is ideaal voor het beschermen van uw bedrijf tegen de zon en het behouden van uw privacy. 
Door middel van een technische opname op locatie kunt u bij ons zandstraalfolie laten maken die helemaal op maat wordt geproduceerd.

Voor meer informatie over onze zandstraalfolie en alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of via whatsapp.
Offerte Aanvragen


Uw Gegevens
Referentie NR
BESTANDEN MEESTUREN (optioneel)