FAAS PrintMedia Oranjestraat 13, Schiedam info@faasprintmedia.nl +31 0 623531774
roll up banners
roll up banners
roll-up-banners
Maak een professionele, stijlvolle indruk bij de receptie of ingang van uw kantoor of op een evenement. We hebben diverse opties voor uw roll-up banner, dus ook voor binnengebruik.

Een roll-up banner is een effectieve manier om uw bedrijf of merk te promoten op beurzen, evenementen of in uw eigen winkel. Bij ons kunt u op maat gemaakte roll-up banners laten ontwerpen die van hoge kwaliteit zijn en opvallen. 

Roll-up banners zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kies het formaat dat het beste past bij uw doel en de beschikbare ruimte. Houd er rekening mee dat een roll-up banner levensgroot is en dat je er dus anders naar kijkt dan naar bijvoorbeeld een flyer.

Het materiaal van de roll-up banner is belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid. Wij gebruiken materiaal dat niet kreukt en bestand is tegen krassen en beschadigingen en onze roll-up banners worden bedrukt met de nieuwste technieken. 
 
Uw precieze eisen hangen natuurlijk af van het doel waarvoor u de Roll-up Banner voor wilt gebruiken, de huisstijl en de beschikbare ruimte.
Door middel van een technische opname op locatie kunt u bij ons een Roll-up Banner laten maken die helemaal op maat wordt geproduceerd.

Voor meer informatie over onze roll-up banner en alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of via whatsapp.
Offerte Aanvragen


Uw Gegevens
Referentie NR
BESTANDEN MEESTUREN (optioneel)