FAAS PrintMedia Oranjestraat 13, Schiedam info@faasprintmedia.nl +31 0 623531774
kleurenfolie
kleurenfolie
kleurenfolie kleurenfolie
kleurenfolie kleurenfolie

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw ruimte, kamer of kantoor op te leuken? Maak dan kennis met onze kleurenfolie. Deze folie heeft de eigenschap dat het doorzichtig is en voorzien is van een kleurtje. Op die manier heeft u een folie dat een kleur en invulling heeft voor de ruimte terwijl u er nog wel doorheen kunt kijken. Daar zijn uiteraard verschillende varianten van. 
 
FAAS Printmedia levert kleurenfolie van hoge kwaliteit en wordt voor u op maat gemaakt. Ook voor zonwerende folie of zandstraalfolie kunt u prima bij ons terecht. Onze raamfolies zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en opvallend.

Onze zonwerende folie is ideaal voor het beschermen van uw bedrijf tegen de zon en het behouden van uw privacy en onze zandstraalfolie is perfect voor het creëren van een elegante en subtiele uitstraling. 

Wij bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zo weet u zeker dat u een unieke en opvallende raamfolie hebt die past bij uw winkel of bedrijf.

Uw precieze eisen hangen natuurlijk af van het doel waarvoor u de kleurenfolie wilt gebruiken, de huisstijl en de beschikbare ruimte.

Door middel van een technische opname op locatie kunt u bij ons kleurenfolie laten maken die helemaal op maat wordt geproduceerd.

Voor meer informatie over onze kleurenfolie en alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of via whatsapp.
Offerte Aanvragen


Uw Gegevens
Referentie NR
BESTANDEN MEESTUREN (optioneel)