FAAS PrintMedia Oranjestraat 13, Schiedam info@faasprintmedia.nl +31 0 623531774
banieren
banieren
roll-up-banners
Maak een professionele, stijlvolle indruk bij de receptie of ingang van uw kantoor of op een evenement. We hebben diverse opties voor uw banier, dus ook voor binnengebruik.

Een banier is een effectieve manier om uw bedrijf of merk te promoten op beurzen, evenementen of in uw eigen winkel. Bij ons kunt u op maat gemaakte banieren laten ontwerpen die van hoge kwaliteit zijn en opvallen. 

Banieren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kies het formaat dat het beste past bij uw doel en de beschikbare ruimte. Houd er rekening mee dat een banier levensgroot kan zijn en dat je er dus anders naar kijkt dan naar bijvoorbeeld een flyer.

Het materiaal van de banier is belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid. Wij gebruiken materiaal dat niet kreukt en bestand is tegen krassen en beschadigingen. PVC is een veelgebruikt materiaal voor banieren.

Onze banieren zijn van hoge kwaliteit en worden bedrukt met de nieuwste technieken. Bestel nu en profiteer van onze scherpe prijzen! 

Alle banieren van FAAS printmedia zijn volledig afgestemd op uw wensen en wordt op maat voor u geproduceerd.

Uw precieze eisen hangen natuurlijk af van het doel waarvoor u de banieren voor wilt gebruiken, de huisstijl en de beschikbare ruimte.

U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of via whatsapp.
Offerte Aanvragen


Uw Gegevens
Referentie NR
BESTANDEN MEESTUREN (optioneel)