FAAS PrintMedia Oranjestraat 13, Schiedam info@faasprintmedia.nl +31 0 623531774
lichtreclame
lichtreclame
lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame
lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame lichtreclame

Op zoek naar lichtreclame die uw bedrijf doet opvallen?

FAAS lichtreclames zijn van hoge kwaliteit en worden voor u op maat gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een lichtbak, neonreclame of LED-verlichting, wij verzorgen het allemaal.

FAAS lichtreclames zijn niet alleen functioneel, maar altijd stijlvol en opvallend. Wij bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dus bent u op zoek naar een opvallende lichtreclame voor uw bedrijfspand of een subtiele neonreclame voor uw winkel, kom vooral even langs!
Voor meer informatie over onze lichtreclame en de mogelijkheden kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of via whatsapp.
Lichtbakken
Lichtbakken zijn rechthoekige bakken waar verlichting in is geplaatst en hierdoor geven ze aan minimaal een kant licht. Alle lichtbakken van FAAS Printmedia zijn volledig afgestemd op uw wensen en worden op maat voor u geproduceerd. Onze lichtbakken zijn in alle soorten en afmetingen te verkrijgen. Uw precieze eisen hangen natuurlijk af van het doel waarvoor u de lichtbak wilt gebruiken, de huisstijl en de beschikbare ruimte. Door middel van een technische opname op locatie kunt u bij ons een lichtbak samenstellen die helemaal op maat wordt geproduceerd.
Offerte Aanvragen


Uw Gegevens
Referentie NR
BESTANDEN MEESTUREN (optioneel)